GİRESUN / ÇANAKÇI - Karabörk Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir neşe ile kutlanmıştır.

Mrt

''18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ'' Pragramı düzenlenmiştir.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı düzenlenmiştir. İstiklal Şairimizi rahmetle anıyoruz. ''ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN.''

Mrt

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Serpil AYDIN ''SIFIR ATIK'' projesi kapsamında öğrenciler ile dönem boyunca yaptıkları etkinlikleri sergi düzenleyerek diğer öğrencilerin de bu konuda bilinçlenmesi sağlanmıştır.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Hanife ÇELİK'in ''AİLEMLE KİTAP OKUYORUM'' projesi kapsamında öğrencilerimiz velileri ile birlikte kitap okuma etkinliği yapmıştır.

Ock

Bakanlığımız tarafından yayınlanan Dönem sonu etkinlik haftası planı doğrultusunda okulumuzda kahvaltı etkinliği, bilgi yarışması, çeşitli spor fiziki etkinlikler, münazara ve tiyatro gibi çeşitli etkinlikler yapılmıştır.

Ara

5. ve 6.sınıf öğrencilerimizle Giresun Kitap Fuarı ve Giresun Gezisi düzenledik. Öğrencilerimiz hem yaşadıkları ilin doğal ve kültürel güzelliklerini gezmiş oldular hem de kitap fuarında çeşitli kitapları inceleme fırsatı buldular.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum(ÇEDES) Projesi kapsamında Çanakçı ilçemizde bulunan yaşlı bakım merkezini 7.sınıf öğrencilerimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz yaşlılarımızla sohbet ettiler, onlara yardımcı olabilecekleri konularda yardımcı oldular ve yaşlılarımızdan hayat tecrübeleri ve çeşitli öğütler dinlediler.